top of page
Fotofolies x Thuja-181.jpg

Leer liefdevol omgaan met jouw innerlijke winter

Gratis driedaagse onderdompeling
2e editie: Winter '22

Ontdek mijn allerbeste tips bij jouw innerlijke winter, als een liefdevol en warm deken om je schouders heen.

Dankzij de winterbluestraining heb je niet langer het gevoel dat je dat je 'vast' zit in jouw sombere gevoelens. Je voelt weer diepgaand vertrouwen en perspectief en ervaart een heerlijke warmte die je ondersteunt en draagt op jouw zoekende pad.

Je krijgt in deze training superwaardevolle praktische en innerlijke tips mee die jouw innerlijke kracht op een duurzame manier van binnenuit versterken tijdens deze pittige en intense periode.

Lieve jij,
herken je dit?

Lusteloos. Zo voel je je. Weinig energie en vooral géén zin in de winter. De eindeloos lijkende grijsheid daarbuiten laten jouw dagen leeg aanvoelen. Inspiratieloos. Het lijkt alsof je "vast" zit in een golf van somberheid. Alsof jouw innerlijke levensenergiebron een tijdje geleden in sluimerstand is gegaan.

Winterblues, je hebt ze helemaal te pakken. En het voelt pittig. Maar wist je ook dat deze gevoelens samengaan met jouw eigen seizoenen?

Je vertoeft in jouw innerlijke winter.
Jouw periode van afsluiten.
Naar binnen keren.
Rusten.
En dat, liefste jij, is helemaal OK.

Het is helemaal OK om even te cocoonen.

Om even geen inspiratie of levenslust te voelen.

Al begrijp ik dat het heftig aanvoelt.

Dat je soms niet weet waar je het vertrouwen nog kan halen.

Het vertrouwen dat ook deze periode weer voorbij gaat.
 

Lieve jij, dankzij mijn gratis winterbluestraining voel je weer vertrouwen in je pad. Dompel je onder in warmte en liefde en ervaar een zachte bedding voor jouw winterblues-feelings. Gun jezelf pure verzachting en verlichting bij jouw donkere tijden.

Want, liefste jij, dat is exact wat jij nodig hebt.
En dat is exact wat deze training jou zal geven.

Winter is on my head, but eternal spring is in my heart.

- Victor Hugo

Van harte superwelkom bij thuja!

Ik ben Britt, bezielster van thuja en zo blij dat ik jou hier mag verwelkomen. Als coach en experte in het leven vanuit je natuur, wandel ik mee op jouw magische levenspad.

Het is mijn zielsmissie om true spirits te laten stralen en shinen vanuit hun innerlijke energiebron. Door vertraging. Verwondering. Je onder te dompelen in een heerlijk bad van mildheid, rust en pure zelfliefde.
 

In deze waardevolle gratis training ontdek je hoe je liefdevol omgaat met jouw winterblues. We omarmen jouw gevoelens met een warm deken en dompelen je onder in superwaardevolle praktische en innerlijke tips om deze periode rustig door te komen, tot jouw innerlijke lente weer verschijnt.

Want die verschijnt sowieso. Dat weet ik. Alleen vraag ik me af of jij hier alleen door wil. And I know you do too.

Gun je deze liefdevolle ondersteuning, liefste jij. Want je staat hier niet alleen voor.

Ben je klaar voor pure zachtheid?

Fotofolies x Thuja-23.jpg

Hello there!

Winterbluestraining Praktisch

3 waardevolle coachingsvideo's voor een totaal van 40 minuten

Helemaal gratis

Winterseizoen '22 opnieuw beschikbaar

 


Voor altijd ter jouw beschikking

Klanten aan het woord

Over het Traject der verwondering

Ik luister met veel plezier naar je traject! Al lang was ik op zoek naar een manier om wat los te komen van gepieker en om wat meer te leren voelen dan denken. Je oefeningen helpen me aardig op weg. Je warme stem en onbevooroordeelde blik maken het echt af!

- Liesbeth D.

Over onze wandelcoaching

Onze babbel heeft me echt super veel deugd gedaan, om zo dat verdriet rustig naar boven te laten komen en een plaatsje te geven. Het zat zo diep weggestopt dat ik het zelf niet echt wist, maar door het zachtjes naar boven te laten komen, ben ik veel minder gefrustreerd nu. Echt heel hard bedankt om me daarvoor de omkadering te geven ♥️.

- Kristel B.

Over het Love Your Nature traject

Wat een mooi traject zet je neer! Veel theorie is mij -tot nu toe- weliswaar bekend, maar om ze zo naast elkaar en verknoopt te zien is heel interessant en dienend. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Je worksheets zijn super waardevol en compleet. Ik ben blij met het volgen van dit traject en ik ben plaatsvervangend trots op hoe jij het doet, helemaal op jouw manier. Geweldig hoe jij naar jezelf luistert en je eigen pad volgt.

- Inge K.

Spring, summer, fall, winter... And spring.
 

- Zuid Koreaanse film uit 2003

winterdip
thuyaFINALPNGINTERLACed.png
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
bottom of page