top of page
Fotofolies x Thuja-181.jpg

Dankjewel

Liefste jij,

 

Dankjewel voor het vertrouwen in onze wandelcoaching.

Ik ben heel benieuwd naar jouw meest waardevolle inzichten die je uit onze coaching hebt gehaald. Deel ze zeker met me via thuja@mythuja.com. Ik kijk er naar uit jouw inzichten te lezen!

Voel je in de toekomst het verlangen om samen door jouw gedachten en gevoelens te wandelen? Ik ben er voor je, eender wanneer je ernaar verlangt.

Heel graag tot weldra!
 

handbrittfinal_edited.png

Den oude ziel zei: "Alles staat geschreven. 't Is een kwestie van leren lezen."

- Tourist LeMC

Klanten aan het woord

Over het Traject der verwondering

Ik luister met veel plezier naar je traject! Al lang was ik op zoek naar een manier om wat los te komen van gepieker en om wat meer te leren voelen dan denken. Je oefeningen helpen me aardig op weg. Je warme stem en onbevooroordeelde blik maken het echt af!

- Liesbeth D.

Over onze wandelcoaching

Onze babbel heeft me echt super veel deugd gedaan, om zo dat verdriet rustig naar boven te laten komen en een plaatsje te geven. Het zat zo diep weggestopt dat ik het zelf niet echt wist, maar door het zachtjes naar boven te laten komen, ben ik veel minder gefrustreerd nu. Echt heel hard bedankt om me daarvoor de omkadering te geven ♥️.

- Kristel B.

Over het Love Your Nature traject

Wat een mooi traject zet je neer! Veel theorie is mij -tot nu toe- weliswaar bekend, maar om ze zo naast elkaar en verknoopt te zien is heel interessant en dienend. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Je worksheets zijn super waardevol en compleet. Ik ben blij met het volgen van dit traject en ik ben plaatsvervangend trots op hoe jij het doet, helemaal op jouw manier. Geweldig hoe jij naar jezelf luistert en je eigen pad volgt.

- Inge K.

thuyaFINALPNGINTERLACed.png
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
bottom of page