top of page

Wandel samen met een warme, liefdevolle coach door jouw gedachten & gevoelens

Fotofolies x Thuja-98.jpg

1 op  1 Wandelcoaching

Liefste jij


Verlang jij ernaar ...


♥︎ diepgaand in touch te zijn met jouw natuur en intuïtie
♥︎ je eigen kompas helder aan te voelen en liefdevol & vol vertrouwen te volgen
♥︎ te stralen vanuit jouw innerlijke energiebron en van daaruit jouw eigen magische levenspad te bewandelen?

Maar weet je niet goed waar precies te beginnen?
Zie je soms door de bomen het bos niet meer?
Ben je op zoek naar een vertrouwensbaken die jouw hand kan vastnemen en liefdevol begeleiden?

Say no more, I'm here for you!

Wat verlang ik ernaar om jouw
♥︎ warme spiegelende mentor
♥︎ liefdevolle luisterend oor
♥︎ zachte vertrouwensbaken
... te zijn, die je heel dichtbij jezelf brengt

In een waardevolle wandelcoaching kijken we samen in alle zachtheid naar jouw verlangen om dichterbij jouw natuur te leven. We versterken jouw intuïtie, jouw innerlijke kompas dat richting geeft aan jouw leven.

 

Na een uur samen wandelen voel jij weer liefde stromen voor jezelf en kan je verder aan de slag met de thema's waarop je hiervoor vastliep.

Ik werk niet op vaste momenten, enkel op persoonlijke afspraak. Mail me nu met jouw vragen en/of wensen via onderstaande link. Dan bespreken we deze in een kort kennismakingsgesprek, waarna je jouw persoonlijke afspraak vrijblijvend kan vastleggen.

“I now see how owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing that we will ever do.”
 

- Brené Brown

Van harte superwelkom bij thuja!

Ik ben Britt, bezielster van thuja en zo blij dat ik jou hier mag verwelkomen. Als coach en experte in het leven vanuit je natuur, wandel ik mee op jouw magische levenspad.

Het is mijn zielsmissie om true spirits te laten stralen en shinen vanuit hun innerlijke energiebron. Door vertraging. Verwondering. Je onder te dompelen in een heerlijk bad van mildheid, rust en pure zelfliefde.
 

Het voelt als een grote eer om jou mee op pad te mogen nemen en jou meer liefde te laten voelen voor jouw prachtige wezen.

Jouw natuur.

Jouw unieke zelf.

Jouw eigenheid.

Ben je klaar om samen
jouw magische pad te bewandelen?

Fotofolies x Thuja-23.jpg

Hello there!

klinkt heerlijk

Praktisch

Wat? We wandelen samen gedurende 1u in de natuur terwijl ik jou liefdevol coach in datgene waar jij op vastloopt of ondersteuning in verlangt.

Waar? De wandelcoachings gaan door op in een Antwerps park, de Kruibeekse Polders, of een plek naar keuze. Ik prefereer tot nu toe vrijdagen voor wandelcoachings, maar in onderling overleg kunnen we gerust op een andere dag afspreken.

Uurprijs? De uurprijs per wandelcoaching is € 97.
Wandel je liever wat langer? Dat kan zeker; dan bespreken we dat in alle liefde à la moment. Reken wel dat de prijs dan ook zachtjes stijgt.

Klanten aan het woord

Over onze 1 op 1 wandelcoaching

Amai Britt, zalig hoe je me gevoed hebt vanmorgen. Hoe je met zo'n open aandacht luisterde, mee enthousiast werd van mijn idealistische dromen, maar ook hielp om terug rust en focus te vinden in mijn bruisende hoofd 🙏 en dan en passant in alle zachtheid nog wat beperkende verhalen tonen mét de mogelijkheden erachter. Super bedankt, ik groei in vertrouwen verder ♥️

- Jolien L.

Over het Traject der verwondering

Ik luister met veel plezier naar je traject! Al lang was ik op zoek naar een manier om wat los te komen van gepieker en om wat meer te leren voelen dan denken. Je oefeningen helpen me aardig op weg. Je warme stem en onbevooroordeelde blik maken het echt af!

- Liesbeth D.

Over onze 1 op 1 wandelcoaching

Onze babbel heeft me echt super veel deugd gedaan, om zo dat verdriet rustig naar boven te laten komen en een plaatsje te geven. Het zat zo diep weggestopt dat ik het zelf niet echt wist, maar door het zachtjes naar boven te laten komen, ben ik veel minder gefrustreerd nu.

Echt heel hard bedankt om me daarvoor de omkadering te geven ♥️.

- Kristel B.

Veelgestelde vragen

Lies Mahy, yogalerares

Inge Kerfs

thuyaFINALPNGINTERLACed.png
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
bottom of page