top of page
Fotofolies x Thuja-109.jpg

de Oktoberintensive van thuja

Klaar voor een warm bad van pure bezieling?

Pure soulfood.

Dat krijg je. 

 

Inspiratie

Speelsheid.

Échte connectie.

Dat ervaar je.

Geborgen.

Gedragen.

Vol vertrouwen.

Zo voel je je.

 

Stap nu in de Oktoberintensive van thuja, connecteer met andere pure ondernemerszielen en voel een diep vertrouwen groeien in jouw unieke, authentieke ondernemerspad.

Stap in en dompel je onder in pure bezieling & authenticiteit

Liefste bezielde ondernemer...

Stel je eens voor hoe jij je zou voelen na een heerlijk diepgaande onderdompeling in een warm bad van pure bezieling en authenticiteit?

Wees welgekomen bij de Oktoberintensive van thuja, een bijzonder nieuw, laagdrempelig én uniek aanbod rond het authentieke ondernemerschap, de hele maand oktober lang.

In dit wonderschone aanbod ontvang je de hele maand lang pure inspiratie van superschone bezielde gastsprekers in de vorm van interactieve workshops, en uiteraard zorgt ook yours truly voor heerlijke soulfood waar je onbeperkt toegang tot blijft behouden in de vorm van voedende workshops, exclusieve podcasts, betoverende voel-audio's en een warme besloten community via Instagram.

Dankzij de Oktoberintensive van thuja ervaar je...

♡ een diep vertrouwen in jouw authentieke ondernemerschap dankzij de transformerende live workshops, exclusieve podcasts helemaal op jouw maat én de Magic Mornings Bundle die je dagelijks onderdompelt in puur vertrouwen en flow in je onderneming.

pure verbondenheid op jouw unieke weg als bezield ondernemer dankzij een warme community van gelijkgestemden, waarmee je onbeperkt kan connecteren in de Oktoberintensive Community.

 

♡ hoe vervullend en warm het voelt om er niet alleen voor te staan in de intense zoektocht die het bezielde ondernemerschap kan zijn.

♡ een onderdompeling in pure inspiratie dankzij de oneindige soulfood die de Oktoberintensive je te bieden heeft.

Bij de Oktoberintensive krijg je...

♡ 8 live workshops van top-inspirators
♡ Een warme community van gelijkgestemde bezielde ondernemers in de Oktoberintensive community via Instagram
♡ exclusieve podcasts met pure soulfood, tips en inzichten rond het bezielde ondernemerschap helemaal volgens jouw verlangens
♡ De Magic Mornings Bundle als jouw inspirerend ochtendritueel

Jouw investering

€97

Oktoberintensive:
De live workshops

HelenePurebizz.png

Bepaal jouw ideale prijs
vanuit pure lichtheid

Helene
van PureBizz

CISKA VAN GROOTVELD-225.JPG

Marketing vanuit jouw spark met Human Design

Ciska
van I Am Groots

Fotofolies x Thuja-15.jpg

Ervaar puur vertrouwen
in jezelf & je onderneming

Britt
van thuja

Lies LR-1.jpg

Zacht zichtbaar
mini-expeditie

Liesbeth
van Fotofolies

Joke Boets-89.jpg

Vind Je Why & je purpose in je marketing

Joke
e
van Wolly Winka Joke

Studio Content - Sidekick Anke-10.jpg

Gouden reflecties op jouw
innerlijke struggles

Anke

van Sidekick Anke

Jolien.jpg

Flow en creativiteit
in onze drukke wereld

Jolien
van Pasgeboren Moeders

Fotofolies x Thuja-15.jpg

De glorie en de struggles
van bezield verkopen

Britt

van thuja

Live (online) workshops: timing

Dinsdag 4 oktober geef ik de eerste workshop om 14u, waarin ik je meeneem rond hoe jij dieper kan zakken in vertrouwen op jezelf én in jouw onderneming.


Donderdag 6 oktober geeft Anke van Sidekick Anke om 10u jou haar gouden reflecties op jouw grootste struggles, vanuit puur Zijn. Een wonderlijke, bijzondere ervaring voor élke bezielde ondernemer.


Dinsdag 11 oktober  neemt Joke van Wolly Winka Joke jou om 10u mee in jouw purpose, in jouw Why, om van daaruit aan waardevolle marketing te kunnen doen. Een megawaardevolle basis voor jouw marketing.


Donderdag 13 oktober laat Ciska van I Am Groots je om 10u ervaren hoe waardevol het inzicht in jouw Human Design is zodat jij volgens jouw energietype jouw onderneming kan leiden en van daaruit aan marketing gaat doen vanuit jouw Spark. Live changing, my dear (en ik spreek vanuit ervaring).


Dinsdag 18 oktober neemt Helene van PureBizz jou om 10u mee in een hele concrete workshop rond lichte prijszetting - zo'n basisskill voor elke ondernemer om zijn prijzen op een niet-zware manier te leren bepalen, en onmisbaar ook als je echt ownership wilt nemen over je bedrijf.


Donderdag 20 oktober dompelt Jolien van Pasgeboren Moeders jou om 10u30 onder in een workshop rond creativiteit & flow in deze oh zo drukke wereld met vele prikkels. Iets waar we met z'n allen collectief tegenaan botsen... gaat je zoveel rust en inzicht geven. Eentje om naar uit te kijken.


Dinsdag 25 oktober ga je met Liesbeth van Fotofolies om 10u mee op Zacht Zichtbaar Mini-expeditie, waarin jij op een heerlijk geïnspireerde manier gaat ervaren hoe jij zichtbaarder kan worden met jouw onderneming, helemaal op jouw eigen, unieke manier. Zooo schoon!


En tenslotte geef ik de allerlaatste workshop op donderdag 27 oktober om 14u. Ik wilde eerst een workshop rond bezield verkopen geven, maar heb deze week gevoeld dat ik het thema open ga laten en wil laten ontstaan vanuit de Community. Dus jij en jullie mogen zelf aangeven naar welk thema jullie verlangen - het wordt waarschijnlijk een soort Q&A workshop. Superwaardevol én op maat, dus. Keep u posted!

Stuk voor stuk pareltjes om van te snoepen.


Voel je het helemaal niét kriebelen bij een bepaalde workshop (of meerdere)? Voel je uiteraard helemaal vrij om hem te skippen. Volg jouw verlangen, volg jouw hart in de Oktoberintensive. Dit is echt een uitnodiging voor jou om diep te zakken in je gevoel en die workshops te volgen waar jij helemaal warm van wordt. 

Wil je graag één bepaalde sessie bijwonen maar kan je er niet live bij zijn? Alle sessies worden opgenomen en je kan ze onbeperkt herbekijken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om via de Oktoberintensive Instagram Community àl jouw vragen te stellen, zowel vóór en na de workshop. Dus ook als je de replay bekijkt van jouw favoriete workshop, mis je niets.

Oktoberintensive:
de besloten podcasts & de Oktoberintensive Community

Fotofolies x Thuja-201.jpg

Tijdens de Oktoberintensive heb je toegang tot enkele hele waardevolle exclusieve podcasts, die ontstaan op basis van wat leeft in de Oktoberintensive Community.

Wil jij graag meer over weten over een bepaald thema of struggle je met iets in jouw onderneming waar je graag inzichten en inspiratie rond ontvangt? Dan nodig ik je heel graag uit om dit in onze warme Community te delen. Ik tune daarna volledig in op jouw verlangen en vertel ik mijn ervaring bij jouw struggle/mijmering/vraag.

Je kan de besloten podcasts beluisteren via Soundcloud & je krijgt de nieuwste episode telkens doorgestuurd via mail. De exclusieve podcasts blijven ook na afloop van de Oktoberintensive beschikbaar voor je via de link in jouw mailbox.

Oktoberintensive: De Magic Mornings Bundle

De Magic Mornings Bundle is een gloednieuw betoverend aanbod van thuja. Het is een warm badje van bezieling, geborgenheid en genot, elke ochtend opnieuw.

 

Elke ochtend kan je intunen op heerlijk voedende & ontzettend mooie voel-audio-'s die je (werk)dag vol vertrouwen en inspiratie laten starten.

Dankzij mijn zachte, liefdevolle stem ervaar je rust in je hoofd en erkenning op jouw ondernemers-pad. Elke ochtend opnieuw sta ik aan je zijde. Zodat je je nooit meer alleen hoeft te voelen.

Fotofolies x Wanderlust Vitamin Sea-100.jpg

Oktoberintensive praktisch

Vanaf het moment dat je inschrijft op de Oktoberintensive krijg je toegang tot de warme online Community via Instagram.

De workshops starten op 4 oktober, het schema wordt meegedeeld vanaf het moment dat jij je inschrijft. Kan je er niet live bij zijn? Geen nood, je krijgt permanent toegang tot alle opnames via jouw mailbox.

De podcasts krijg je organisch toegemaild gedurende de maand oktober en je blijft hier onbeperkt toegang tot houden.

De Magic Mornings Bundle verschijnt druppelgewijs via mail in de maand oktober, de audio's blijven voor altijd van jou.

Voor wie is de Oktoberintensive?

De Oktoberintensive is een niet te missen aanbod voor alle bezielde ondernemers die zich willen laten inspireren om vanuit hun authenticiteit in het ondernemerschap te staan.

 

Hij past helemaal bij jou als jij onderneemt vanuit jouw bezieling. Vanuit authenticiteit. Als deze woorden bij jou resoneren, dan zit je in de Oktoberintensive op jouw plaats.

Misschien voel je je soms eenzaam in het solo-ondernemerschap, ook dan is de Oktoberintensive een inspirerende en verbindende plek voor jou. Je leert superschone bezielde ondernemers kennen, en wie weet komen er via de Oktoberintensive wel zomaar nieuwe klanten op je pad?

Startend of al een tijdje bezig? Je bent zo ontzettend welkom.

Of droom je van je eigen bezielde onderneming en ben je nog niet gestart? Proef dan via de Oktoberintensive hoe het is om puur en authentiek in het ondernemerschap te staan en duik in dit warme bezielde bad nog voor je start!

Fotofolies x Thuja-40.jpg
 de Oktoberintensive
van thuja...

Een superinspirerende maand-lange, online boost rond het authentieke ondernemerschap aan een hele laagdrempelige prijs waarin jij...

... pure connectie met jouw authenticiteit in jouw bezielde onderneming ervaart


... dankzij alle live workshops, podcasts én voelaudio's ontdekt hoe je jouw bezieling nog meer kan uitnodigen en ervaren in jouw zaak


... ontdekt dat een netwerk van bezielde ondernemers om je heen GOUD waard is, want je komt terecht in een warm netwerk van gelijkgestemden én je kan met hen connecteren rond de glorie en de struggles van het bezielde ondernemerschap

... pure inspiratie en voeding op jouw ondernemerspad ervaart: nieuwe inzichten, het gevoel van "Yes, kan dit echt ofwa?!" en wie weet een heleboel inspiratie voor jouw eigen unieke aanbod!


Een uitzonderlijk aanbod dat jij als bezielde ondernemer niet wil missen!

Your Q's  - My A's

Q. Wat als ik één of meerdere van de workshop niet live kan volgen?

A. Dat is helemaal geen probleem. Je krijgt na afloop van de workshop een opname doorgestuurd, waardoor jij helemaal op jouw tempo de workshop kan volgen op een ideaal moment voor jou. Ook de besloten podcasts en de Magic Mornings Bundle kan je voor altijd herbekijken.

Q. Zijn de workshops interactief?

Hele goeie vraag! Alle live workshops gaan door via Zoom en daar is alle ruimte voor interactie - in interactie kunnen en mogen gaan is ook de wens van alle workshopgevers, maar die interactie mag je helemaal op jouw eigen tempo invullen (jouw video aan of uit tijdens de workshop, live tijdens of liever nà de workshop je vragen stellen via de Community, …). Vóór elke workshop én na elke workshop is er ruimte om via de Instagram Community jouw vragen te stellen (onder de posts die verschijnen per workshop).

Q. Hoeveel tijd spendeer ik wekelijks aan de Oktoberintensive?

Elke week van oktober staan er 2 live workshops op de planning, van elk zo'n 1,5u. Dus je spendeert zo'n 3uur per week aan de live workshops, àls je ze allemaal zou volgen. De audio's van de Magic Mornings Bundle zijn korte en krachtige voel- en motivatieaudio's van enkele minuten, al stop ik er soms ook een visualisatie tussen van zo'n minuutje of 10. En de duur van de besloten podcasts, die hangen helemaal af van jullie vragen & verlangens. Dus al bij al zo'n 3,5u per week, maar dat is enkel als je werkelijk alles volgt in oktober. Je kan er ook voor kiezen om sommige live workshops te skippen en later te herbekijken. Alles volledig op jouw ritme en tempo.

Q. Wat als één of meerdere onderdelen van dit aanbod mij niets zeggen?

A. Hé, dat is zo okee! Voel je het kriebelen bij één of meerdere sessies, maar zeggen sommige workshops je helemaal niets? Je bent helemaal vrij om enkel dié workshops te volgen waar je warm van wordt. Er zijn helemaal geen verplichtingen in de Oktoberintensive. En wees niet bang dat je zo waarde misloopt: eén workshop is op zich al €97 euro waard. Dus zelfs als je maar aan één workshop deelneemt - of  geen enkele, en je enkel de besloten podcasts wilt beluisteren of getriggerd bent door de Magic Mornings Bundle... ook dan heb je een supermooie investering gedaan voor jezelf door in te stappen in de Oktoberintensive. Zelfs als je alleen actief bent in de Oktoberintensive Community. Want ook een warme community van bezielde ondernemers om je heen is de €97 dubbel en dik waard.

Volg jouw verlangen, volg jouw hart in de Oktoberintensive. Het aanbod is ook een uitnodiging voor jou om diep te zakken in je gevoel en die workshops te volgen waar jij helemaal warm van wordt. 

Q. Waarom is de investering in de Oktoberintensive zo laag?

A. €97 voor zoveel waarde is een absurd lage prijs, I know. Het is een bewuste keuze.
Ik vind het enorm belangrijk om de Oktoberintensive toegankelijk te maken voor élke bezielde ondernemer, omwille van 2 redenen:
1. Niet iedereen kan het budget vrijmaken om zich 1/1 te laten coachen of in een uitgebreid groepstraject te stappen. Op deze manier kan je laagdrempelig proeven van de waarde van coaching en voelen hoe dit jou en jouw onderneming gaat sterken in mindset, vertrouwen en inspiratie
2. Ik zou niet willen dat iemand zich laat tegenhouden door de prijs, want ik geloof enorm in de kracht van een warme community om je heen - zodat we als ondernemer niet het gevoel ervaren dat we er alléén voor staan. Het lijkt me werkelijk fantastisch om vele mooie enthousiaste zielen bij elkaar te mogen brengen en zo samen één groot, bezield ripple effect te creeëren.
 

Q. Tot wanneer kan ik mij inschrijven? 

Je kan je inschrijven tot en met 3 oktober.

Het zou kunnen dat ik vanaf de start van de workshops de inschrijvingen nog open blijf houden tegen een hogere prijs. Dit ben ik nog aan het doorvoelen. Maar als je zeker wil zijn van je plaatsje, schrijf je je best in vóór 3 oktober.


Q. Wat als ik niet wil deelnemen aan de besloten Oktoberintensive Community via Instagram?

 

A. Totaal geen probleem. Jij vult de Oktoberintensive helemaal in op jouw manier. Neem je liever niet deel aan de community, dan moet je dat vooral niet doen. Ook zonder de community is de Oktoberintensive heel waardevol. Je krijgt alle content via mail doorgestuurd, dus je mist niets.

Q. Organiseer je in de toekomst nog zoiets soortgelijks?

A. Nog absoluut geen idee. De komst van mijn mini in december gaat heel veel veranderingen met zich meebrengen, en ik doe geen uitspraken over de toekomst. Dus als je het voelt kriebelen en voelt dat je dit topaanbod niet wil missen, zou ik deze gouden kans niet aan je voorbij laten gaan.

thuyaFINALPNGINTERLACed.png
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
bottom of page