top of page
Fotofolies x Thuja-109.jpg

Dankjewel

Love Your Winterflow

Liefste jij,

wauw, ik ben zo blij dat jij jezelf hebt ingeschreven voor Love Your Winterflow! Ik kan bijna niet wachten om je samen diepgaand te omarmen met pure liefde, zachtheid, troost en vertrouwen.

Je krijgt dadelijk een e-mail aan van mij via thuja@mythuja.com ter verwelkoming bij Love Your Winterflow.

Heb je niets ontvangen? Check dan zeker je spam en voeg thuja@mythuja.com toe aan je lijst met bekende afzenders. Ook in je spam geen e-mail? Breng me hiervan op de hoogte via mail!

Hou ook begin januari jouw mailbox in het oog. Daar krijg je meer praktische informatie over Love Your Winterflow dat van start gaat op 10 januari '22.

Dankjewel voor jouw diepe vertrouwen in thuja.

Heel graag tot gauw!


 

handbrittfinal_edited.png

Winter is on my head, but eternal spring is in my heart.

- Victor Hugo

Klanten aan het woord

Over het Traject der verwondering

Ik luister met veel plezier naar je traject! Al lang was ik op zoek naar een manier om wat los te komen van gepieker en om wat meer te leren voelen dan denken. Je oefeningen helpen me aardig op weg. Je warme stem en onbevooroordeelde blik maken het echt af!

- Liesbeth D.

Over onze wandelcoaching

Onze babbel heeft me echt super veel deugd gedaan, om zo dat verdriet rustig naar boven te laten komen en een plaatsje te geven. Het zat zo diep weggestopt dat ik het zelf niet echt wist, maar door het zachtjes naar boven te laten komen, ben ik veel minder gefrustreerd nu. Echt heel hard bedankt om me daarvoor de omkadering te geven ♥️.

- Kristel B.

Over het Love Your Nature traject

Wat een mooi traject zet je neer! Veel theorie is mij -tot nu toe- weliswaar bekend, maar om ze zo naast elkaar en verknoopt te zien is heel interessant en dienend. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Je worksheets zijn super waardevol en compleet. Ik ben blij met het volgen van dit traject en ik ben plaatsvervangend trots op hoe jij het doet, helemaal op jouw manier. Geweldig hoe jij naar jezelf luistert en je eigen pad volgt.

- Inge K.

thuyaFINALPNGINTERLACed.png
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
bottom of page