top of page
Image by Roxxie Blackham

1 op 1 traject
der verwondering

Verbindend persoonlijk coachingstraject
voor diepgaande verbondenheid
met jouw én de natuur

Welkom!

Ontdek in deze video wat
het 1 op 1 traject der verwondering precies inhoudt ↓

Jij...

... bent een fijngevoelig en diepgaand persoon, een warme, zachte zoeker
... vertoeft graag in jouw eigen, rustige energie
... laadt tegelijkertijd enorm op van diepgaande connecties met mensen die jou écht begrijpen

... leeft op wanneer je kan connecteren met anderen op niveau van de ziel
... wordt helemaal enthousiast wanneer je authenticiteit voelt in ont-moet-ing
... stelt de schijnbaar eenvoudige dingen des levens in vraag
... zoekt naar échte verbinding m
et warme mensen die persoonlijke groei nastreven

En je herkent dit...

Je verlangt intens naar verbondenheid in je leven, een grote uitdaging in deze moderne tijd. Het snelle tempo van het alledaagse leven overspoelt je regelmatig. Het dagelijkse leven waarin zoveel praktische taken te vervullen zijn. Verantwoordelijkheden op te nemen. Verplichtingen na te komen.

Je voert een job uit waar je moeiteloos bent ingerold na je studies, maar die je niet helemaal vervult zoals je had gehoopt. Te uitgebreid takenpakket, niet-aandachtig management, de verwachting om ook buiten je uren te werken...  Je komt niet tot échte connectie op jouw werk. Of
misschien zit de energie in jouw job helemaal goed, maar verlang je daarnaast intens naar persoonlijke connectie. Jouw vrienden zijn schatten van mensen maar je kan er jezelf niet helemaal bij uiten... Je mist échte zielsconnectie, dat urenlange praten over fundamentele dingen in het leven, op een open manier. Zonder oordeel. Zonder taboes. Of misschien zijn die vrienden er wel, maar lukt het op de ene of andere manier alsmaar moeilijker om met hen te connecteren. Jullie bevinden je in andere fases van het leven, de verbinding voelt verwaterd door de tijd heen of je voelt simpelweg nood aan nieuwe, verfrissende connecties.

Jouw verlangen om te groeien en stil te staan bij diepgaande thema's in het leven, is erg groot. Je voelt dat er een enorme rijkdom in jouw wezen verscholen ligt die verlangt gezien te worden en te stralen. Zodat jij, als de mooie mens die je bent, volop kan shinen in verbondenheid met jouw innerlijke kompas.

Je bent niet alleen...

Velen onder ons verlangen naar diepgaande connectie in de wereld van vandaag. Je hoort het vaak weerklinken: Nooit was er meer behoefte aan connectie dan in deze tijden. De tijd van een pandemie die alle zekerheden door mekaar schudt, ingebed in de moderne tijd waarin alles lijkt supersnel te gaan. Waar we van hier naar daar flitsen en ons leven vaak (laten) leven door verwachtingen, gewoonten, belemmerende overtuigingen, gewortelde ideeën uit onze (ietwat ouderwetse) opvoeding...

Je voelt je af en toe nostalgisch naar vroeger, toen je nog úren samen kon rondhangen met je vrienden, filosoferend over het leven, de liefde, de toekomst. Vandaag bestaat je leven niet meer uit rondhangen en zien hoe de dag zich uitvouwt, flowen en zalig diepgaand connecteren met zielsgenoten. Iedereen, ook jij, heeft intussen zijn leven opgebouwd. Je leeft je leven met zijn verantwoordelijkheden, zekerheden, routines, gewoontes maar zoekt intens naar méér. Méér diepgang, connectie, vervulling, autonomie. Je voelt je af en toe vervuld -zeker wanneer je in de heerlijke natuur vertoeft, maar verlangt diep vanbinnen naar méér pure, intense levenskwaliteit, dichtbij jezelf.

Je verlangt naar...

... een gevoel van autonomie in jouw leven, het gevoel dat jij werkelijk de touwtjes van jouw mooie leven in handen hebt
... bewuste keuzes maken, in plaats van het gevoel te hebben dat je leven geleefd wordt
... vaker het gevoel hebben dat je vanuit jouw essentie leeft, heel dichtbij jezelf
... het vertrouwen om de stappen te zetten die je zo graag wil zetten, maar waar je je momenteel onzeker over voelt
... vol enthousiasme kunnen groeien en bloeien in het prachtige wezen dat je bent

... connectie met andere mooie, zachte zielen, die je inspireren in een leven dichterbij jezelf

Maar hoe krijg je dat geregeld, in het drukke leven van alledag
waarin we allemaal tegen onze grenzen aanlopen
en waarin ware connectie geen evidentie is?

En hoe of waar kom je die andere zachte zielen tegen in dit leven?

When a woman rises up in glory, her energy is magnetic and her sense of possibility contagious.

Marianne Williamson

Stel je nu eens voor dat je...

... in persoonlijk gesprek kon gaan over hoe jij dichter bij jouw natuur kan leven en daar méga-veel tips uit kan halen om meteen toe te passen?

... op regelmatige basis kon connecteren met een enthousiaste, liefdevolle mentor, waarmee je intens in de diepte kan gaan over thema's die jouw gevoel van autonomie bevorderen?

... in alle liefde deze voedende thema's intens kon exploreren; thema's met een heerlijke filosofische toets en volledig geïnspireerd op dé natuur ?.

... op een veilige manier jezelf kon ontplooien en daarin enthousiast en liefdevol begeleid kon worden, zodat jij weer een stapje verder zet naar het ontwikkelen van het prachtige, mooie, zachte wezen dat jij bent?

Dan heb ik zalig nieuws voor jou!

Jij kan...

... heerlijke, diepgaande connectie voelen met een warme coach om jouw verlangen naar diepgang en autonomie in je dagdagelijkse leven te versterken

... onder zachte begeleiding ontdekken hoe jij meer verbondenheid met dé natuur en jouw natuur kan voelen

... je liefdevol laten begeleiden in jouw integere zoektocht naar persoonlijke groei en ontplooiing, volledig geïnspireerd op de krachtige wijsheid van de  natuur

... je tijdens én na een periode van twee maanden intens gevoed voelen en in alle veiligheid jouw behoefte aan zelfreflectie volbrengen

Zou je daarvoor tekenen?

amai ja!
canada.png

Van harte superwelkom bij thuja!

Als enthousiaste bezielster van thuja sta ik helemaal te popelen om jouw liefdevolle mentor te zijn in de zoektocht naar meer bewustzijn, diepgang en connectie in dit leven.

Mensen coachen op een pad dichter bij zichzelf is mijn tweede natuur. Mijn grootste kracht is het kinderlijke enthousiasme dat moeiteloos voortvloeit uit mijn verwondering voor die kleine dingen die in wezen heel groots zijn. Vergezeld van mijn empathische, zachte aard ga ik recht naar de kern, de essentie. De stille lijnen tussen de regels door. De bijzondere marge waar prachtige levenswijsheid uit te putten valt.

Graag ondersteun ik jou in jouw reis dichterbij die inspirerende plek in jouw wonderlijke wezen waar het heerlijk vertoeven is.

Dankzij verschillende professionele ervaringen heb ik heel wat expertise opgebouwd met filosoferen en mensen coachen. Zo ben ik ervaringsdeskundige in filosoferen als methodiek in het sociaal werk, mede-auteur van Het Filosofencafé, inspiratiegids om te filosoferen, voormalig filosofisch begeleider bij kindertheaterfestivals en coachte ik een samenwerkingstraject tussen socio-culturele organisaties en het Middelheimmuseum.

Als mens voel ik een grote existentiële drive om dingen in vraag te stellen & in een groter perspectief te plaatsen. Daarnaast ben ik hartstochtelijk bedreven in de levenskunst van zelfontplooiing. Ik hou ervan warme ogen te doen sprankelen, verrast door de schoonheid, zachtheid en warmte die verscholen ligt in de bijzondere hoeken en kanten van het leven. Persoonlijke groei is mijn mantra, de natuur mijn veilige haven.

Ik neem jou supergraag mee op een wonderlijk zacht pad van verwondering, waardoor jij je zalig verbonden gaat voelen met de onuitputtelijke krachtbron van de natuur en jouw eigen natuur.

Are you in?

Hello there!

wauwie!

Ik stel je met trots voor:
het 1 op 1 traject der verwondering

Het 1 op 1 traject der verwondering is een verbindend persoonlijk traject waarin wij samen filosoferen en reflecteren rond fundamentele thema's van het leven, geïnspireerd op de natuur.

We gaan in 5 coachingssessies + 1 bonussessie samen intens op pad, waardoor jij diepgang en verbondenheid ervaart met jouw eigen natuur en dé natuur. Je staat stil bij jouw zintuigen en welke schoonheid in jouw leven verscholen ligt dichterbij dan je denkt. We gaan dieper in op jouw voedingsbron, jouw vruchtbare bodem en natuurlijke ritme, dit alles onder mijn liefdevolle en enthousiaste begeleiding in jouw zoektocht naar persoonlijke groei, ontwikkeling en connectie in dit leven.

Je leert hoe je dichterbij jezelf kan blijven en hoe je jouw eigen leven vormgeeft op een manier die helemaal bij je past. Je doet nieuwe inzichten op die jouw leven een extra rijke laag geeft van voeding voor je ziel. Je leert jezelf beter kennen én voelt je daar bovenop meer geconnecteerd met de natuur als voorheen, daar zij de katalysator is van inspiratie tot groei.

 

YES I am!

1 op 1 traject der verwondering praktisch

= diepgaand, filosofisch en betekenisvol 1 op 1 coachingstraject gedurende twee maanden

= tweewekelijkse online coachingssessie (5 + 1) van 1u à 1,5u in augustus & september op een moment dat ons beiden als gegoten past

 

= eeuwige toegang tot de facebook community der verwondering (indien gewenst)
 
 


 

 

 


*** Het 5-delige audiotraject der verwondering als de basis voor onze coaching (t.w.v. €78)

*** 5 gepersonaliseerde verwerkingsvideo's o.b.v. onze live gesprekken met concrete tips, oefeningen en inzichten (t.w.v. €485)

*** BONUSsessie IN REAL LIFE over onderwerp naar keuze (t.w.v. €265)

 

 


Schrijf je nu in voor de wachtlijst en betaal
€495 i.p.v €645 (of 6 x €95)

 

 

(korting vervalt op 11 juli om 22u00)

BONUSSEN

TOTALE WAARDE = €1473
praktisch

Inhoud van de sessies

In deze sessie duiken we in jouw zintuigen, de ervaringen die je reeds meemaakte en maken we jouw diepgaande verlangens helder.

1.
Jouw zintuigen

Verwondering is dichter-bij dan je denkt. We gaan dieper in op prachtige cadeautjes van de natuur die alomtegenwoordig zijn en tegelijk een fan-tastisch bijzondere wereld herbergen.

2.
Dichterbij dan je denkt

We bekijken samen hoe de natuur voor jou een voedingsbron vormt en onderzoeken wat zij nog meer te bieden heeft dan wat je nu reeds kent.

3.
De natuur als voedingsbron

We gaan dieper in op de natuurlijke ritmes van de natuur, en verbinden deze met jouw eigen natuurlijke ritme.

4. Natuurlijke ritmes

We staan diepgaand stil bij jouw eigen krachtbron, en onderzoeken hoe de natuur jou hierin kan ondersteunen.

5.
Een vruchtbare bodem

We destilleren een onderwerp uit onze vorige sessies dat je graag samen wilt verkennen en onderzoeken dit in deze bonussessie.

6.
Bonussessie  naar keuze

Nothing happens in living nature that is not in relation to the whole.

Goethe

Testimonials

over Britt als mens en coach

IMG_6534.PNG
Kim De Jonghe.jpg
IMG_6540.PNG
IMG_6536.PNG
IMG_6533.PNG
canvas.png
IMG_6538.PNG
IMG_6539.PNG
IMG_6532.PNG
adel.png
IMG_6541.PNG
IMG_6535.PNG
IMG_6537.PNG

over de audiotrajecten van thuja

IMG_6047.jpg
IMG_6043.jpg
IMG_6042.jpg
IMG_6407.jpg

Lies Mahy, yogalerares

Na het 1 op 1 traject der verwondering...

... heb jij tools en tricks meegekregen over wat jou dichtbij jouw natuur brengt & weet jij duidelijk hoe je dit gevoel steeds opnieuw kan katalyseren in jouw leven

... voel jij je in touch met jezelf en jouw zintuigen, en durf jij de stappen te zetten die nodig zijn om supervoedende en waardevolle me-time te reserveren voor jezelf


... voel jij hoe de grootse weg naar transformatie in jouw leven heel wat dichterbij is dan je denkt

... heb jij ontdekt hoe de natuur jou inspiratie en troost kan brengen, en leer jij intense wijsheid uit deze inspiratiebron te putten
 

... voel jij je verbonden met je eigen, natuurlijke ritme en durf je bewuste stappen zetten om van daaruit te leven

... heb jij onderzocht hoe je jouw authentieke fundamenten vruchtbaarder kan maken en weet je welke voeding jouw bodem nodig heeft om jouw bloemblaadjes te laten bloeien & stralen

vrouw natuur canada

Lieve jij!

Wauw, ik heb ontzettend veel zin om jou mee te nemen in deze wonderlijke creatie!! Ik ben zo ongelooflijk trots dat ik jou mag begeleiden in jouw transformatieproces en zo diepgaande verbondenheid in jouw authentieke wezen mag katalyseren.

De creatie van het 1 op 1 traject der verwondering is een kruisbestuiving tussen mijn expertise met filosoferen, innerlijke wijsheid & levenservaring rond zelfontplooiing en ontwikkelen &n het neerzetten van mijn zielsmissie in mijn eigen leven met de uitbouw van mijn zaak thuja.

Ik heb ontzettend veel ervaring met het bewandelen van mijn eigen, authentieke pad vanuit pure verbondenheid met mijn ziel en loop over van enthousiasme om anderen hiermee te mogen inspireren.

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit traject een wonderlijke stroom op zal brengen van warme zachtheid en waanzinnig enthousiasme in jouw leven, die jouw wereld en wezen helemaal voedt van binnen uit opdat jij superhard gaat stralen!

Waarom? Omdat verbondenheid en authenticiteit aanstekelijk werkt, my dear. Mag ik je meenemen op deze zalige tocht?

Inge Kerfs

Hoe gaan we precies te werk?

De 1 op 1 coaching bestaat uit 3 stappen:

 

1. Het 5 - delige audiotraject der verwondering

 

Je beluistert het audiotraject der verwondering enige tijd voorafgaand aan de 1 op 1 coachingsessie, per thema en vult het reflectiewerkboek in. Jij neemt hier de tijd voor wanneer je voelt dat je open staat voor een hediepgaande verwonderingsonderdompeling of wanneer je behoefte voelt aan een totaal andere bril, ééntje die je dichtbij jezelf brengt en waardoor je heerlijke connectie gaat voelen met de natuur en jezelf. Meer weten over het traject der verwondering?


 

2. 5 x persoonlijke coachingsessies + 1 bonussessie via een online platvorm + replay

 

Onze live coaching gaat door op tijdstip dat helemaal bij ons beiden past. De replay van de groepssessie is zeer gauw na de live-sessie beschikbaar.

3. 5 extra verwerkende video's nà elke coachingssessie

 

Enkele dagen na de live-coachingssessie krijg jij een verwerkende video van mij toegestuurd met extra verdiepende vragen, tips & tricks tot toepassing in jouw dagelijkse leven en onderwerpen tot zelfreflectie.

BELANGRIJK

Schrijf je in wanneer
... je een volle JA
voelt
...
je voelt dat je de 5 thema's supergraag wilt uitdiepen in jouw leven
... je diep vanbinnen naar verbondenheid verlangt
... je voelt dat je op zoiets moois als dit al een tijdje (onbewust) zit te wachten
... dit traject iets is waar je helemaal warm van wordt vanbinnen

Twijfel je?

Dat is helemaal OK!
Twijfel en spanning zijn heel normaal...

 


Het is mega-spannend om vanuit jouw introverte kant in de diepte te gaan met een coach over bepaalde thema's des levens. En het is superspannend om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Probeer bij twijfel te connecteren met jouw zuivere gevoel. Voel je ergens een yes, maar vind je het superspannend, zet je dan zeker op de wachtlijst. Ik vertel je waarom!

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de wachtlijst, stuur ik je een e-mail met de uitnodiging tot een vrijblijvend persoonlijk gesprek, waarna jij een afspraak met mij kan boeken. Daarin licht ik jou live toe wat we gaan onderzoeken met het 1 op 1 traject der verwondering en waarbij we wederzijdse verwachtingen uitwisselen. We bekijken samen in het gesprek of er een klik is én of het 1 op 1 traject der verwondering helemaal iets voor jou is. Daarna ben je helemaal vrij om je definitief in te schrijven. Wanneer je op de wachtlijst staat, krijg je als eerste toegang om je in te schrijven en heb je recht op een fantastische korting van €150.

Opgelet! De plaatsen voor de 1 op 1 coachings zijn beperkt. Deze keuze maak ik om met mijn volle aandacht een fantastische coach te kunnen zijn voor jou én omdat ik ruim de tijd voor mezelf wil maken om mijn eigen ziel te voeden. Er zijn slechts enkele plekjes beschikbaar per maand. Als je zeker wil zijn van je plaats, schrijf je dan zéker in voor de wachtlijst.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet ze me te stellen via thuja@mythuja.com.

Als ik iets kan doen om jouw twijfel of spanning te verzachten,

dan doe ik dat graag met veel liefde.

1 op 1 traject der verwondering

Verbindend persoonlijk coachingstraject voor diepgaande verbondenheid met jouw én de natuur

*** Voel heerlijke, diepgaande verbondenheid met jouw natuur op regelmatige basis

*** Ervaar liefdevolle connectie met de natuur als onuitputtelijke inspiratiebron op jouw pad naar meer bewustwording en zelfreflectie

*** Focus op jouw persoonlijke groei onder warme begeleiding van jouw enthousiaste mentor

PRAKTISCH

= 5 tweewekelijkse live coachingssessies via een online platform

= het audiotraject der verwondering met 5 onderdompelende audio's ter voorbereiding van de sessies

= 5 verwerkende video's aansluitend op de live sessies

= levenslange toegang tot de facebookcommunity waar je verder kan connecteren en filosoferen met andere zachte zielen (indien gewenst)

= 1 bonuscoachingssessie (indien gewenst in real-life) met onderwerp(en) volledig naar jouw keuze

Zet je nu op de wachtlijst voor
het 1 op 1 traject der verwondering
voor €495 i.p.v. €6
45

(€150 korting vervalt op 11 juli om 22u00)

Benieuwd wat er gebeurt nadat je op deze knop duwt? Dat lees je hier.

Voel je je aangetrokken tot deze coaching,
maar connecteer je liever in groep?


Dan is het
groepstraject der verwondering

helemaal iets voor jou!


Klik hieronder voor meer info:

Groepstraject der verwondering

5 x online groepscoachingssessies

coachingstraject van 2 maanden tijdens augustus & september

om de twee weken
op vaste dag & tijdstip

1 bonussessie (real life) naar keuze

groep van 4 à 8 deelnemers

€375 i.p.v. €525
= €150 korting wanneer op wachtlijst

aanbod geldig tot 11 juli 22u

1 op 1 traject der verwondering

5 x online 1 op 1 coachingssessies

coachingstraject van 2 maanden tijdens augustus & september

dag & tijdstip naar keuze

gespreid over 2 maanden

1 bonussessie (real life) naar keuze

exclusieve, persoonlijke coaching

€495 i.p.v. €645
= €150 korting wanneer op wachtlijstaanbod geldig tot 11 juli 22u

F.A.Q.

Q. Hoeveel tijd spendeer ik aan het 1 op 1 traject der verwondering?

A. De voorbereiding d.m.v. het audiotraject der verwondering vraagt een half uur per audio. De audio's duren elk een klein kwartier, daarna kan je nog een kwartier de tijd nemen om vragen en bedenkingen op te schrijven die je graag meeneemt naar het coachingstraject.

Het coachingstraject zelf is een tweewekelijkse online-bijeenkomst die zo'n uur à anderhalf uur zal duren, en dit voor 5 + 1 sessies gespreid over twee maanden. Je krijgt de replay van de coachingssessies toegestuurd om achteraf in alle rust te herbekijken. Daar bovenop stuur ik jou na enkele dagen een verwerkende video toe met extra stof tot nadenken, praktische tips en reflecties die je kan bekijken waar en wanneer je wil. In de bonussessie gaan we de diepte in over een onderwerp naar keuze dat jij graag samen met mij wil onderzoeken.

Samengevat: minimum 2 uur per 2 weken
, maximum zoveel tijd als je wenst!
 

Q. Wat wordt er van mij verwacht tijdens het 1 op 1 traject der verwondering?

A. De bedoeling is dat je je telkens voorbereid a.d.h.v. het audiotraject der verwondering. Je beluistert de betreffende audio vooraleer we de coachingssessie aanvatten rond dat bepaalde onderwerp. De onderwerpen en de volgorde van de coachingssessies zijn dezelfde als het audiotraject der verwondering. Ik raad je liefdevol aan om jou op die manier voor te bereiden, zo kan je echt alles uit het 1 op 1 traject der verwondering halen.


Q. Hoe ziet het audiotraject der verwondering er precies uit?

Het audiotraject der verwondering is een vijfdaagse audio-onderdompeling voor diepgaande verwondering in jouw dagdagelijkse leven. Hier vind je meer informatie over het audiotraject der verwondering. Hier vind je meer informatie over het audiotraject der verwondering en hier kan je haar FAQ terugvinden.

 
Q. Waarom een 1 op 1 coaching?

A. Ik geloof dat het voor sommige mensen vanuit hun introverte aard extra waardevol is om 1 op 1 in verbinding te gaan met een liefdevolle coach. Ik heb deze mogelijkheid gecreëerd om aan jouw wensen te voldoen, maar evengoed sta ik zelf te popelen om in 1 op 1 verbinding te gaan. Deze creatie is zowel verder gevloeid uit mijn verlangen om mensen dichterbij hun natuur te brengen, als uit mijn persoonlijke drive en verlangen om mensen daarbij te coachen. Eén grote win - win dus!


Q. Wanneer ben ik zeker van een plaats voor het 1 op 1 traject der verwondering?

A. Ik hanteer voor inschrijvingen het principe 'first come, first serve'. Wanneer je je precies inschrijft voor de wachtlijst van het 1 op 1 traject is dus niet belangrijk: helemaal in het begin of pas op de valreep op 11 juli. Echter, vanaf 12 juli gaan de deuren definitief en vermits de plaatsen zeer beperkt zijn, raad ik je aan om niet té lang te wachten met jouw inschrijving als je graag wil deelnemen, zowel voor de wachtlijst (met € 150 korting) als tijdens de lancering zelf. Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek kan je je definitief inschrijven en is jouw plaatsje helemaal verzekerd!Q. Wat gebeurt er nadat ik mij op de wachtlijst van het 1 op 1 traject der verwondering heb gezet?

A. Nadat je je hebt ingeschreven via het wachtlijstformulier, kom je terecht op de wachtlijst. De wachtlijst is volledig vrijblijvend. Anderzijds ben je enkel zo zeker van jouw unieke plaats voor het 1 op 1 traject der verwondering én krijg je een prachtige korting van €150.

Wanneer je jezelf op de wachtlijst hebt gezet, krijg jij van mij per e-mail een uitnodiging tot een online gesprek waarin ik het traject volledig persoonlijk toelicht en waarin jij jouw verwachtingen persoonlijk met mij kan aftoetsen. Zo kan jij diepgaand aanvoelen of het 1 op 1 traject der verwondering helemaal bij jouw verwachtingen past.

Het gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je helemaal niet tot inschrijving. Ik laat daarentegen enkel mensen toe tot het 1 op 1 traject der verwondering na dit persoonlijk gesprek, wanneer we beiden voelen dat de verwachtingen helemaal kloppen en dat er een klik is.Q. Wat gebeurt er op 12 juli?

A. Op 12 juli gaan de deuren van het 1 op 1 traject der verwondering open en sluit de wachtlijst. Je kan je nog steeds inschrijven voor het 1 op 1 traject der verwondering aan €645 of aan 6 x €115.


Q. Wanneer ben ik zeker van een plaatsje voor het 1 op 1 traject der verwondering?
 

A. Ik hanteer voor de definitieve inschrijving het principe 'first come, first serve'. De volgorde van inschrijving op de wachtlijst is niet belangrijk: of je je helemaal in het begin hebt ingeschreven of pas op de valreep op 21 juli. Wanneer je op de wachtlijst staat, krijg je als eerste de kans om je definitief in te schrijven, nadat we een kennismakingsgesprek hebben gehad en er een match is langs beide kanten. Wanneer je je definitief inschrijft en de betaling afgerond is, ben jij helemaal klaar voor jouw 1 op 1 traject der verwondering.


Q. Ik vind het heel spannend om deze financiële investering te doen.
 

A. Het ís ook erg spannend om te investeren in jezelf en in jouw persoonlijke groei. Sta eens stil bij de volgende vraag. Die zal veel voor je ophelderen. Wat is jouw persoonlijke groei jouw waard? Wanneer jij dichterbij jouw natuur gaat leven, welke resultaten haal je hier dan mee op de verschillende vlakken in jouw leven? Hoe zal dit doorstralen naar jouw persoonlijke leven, jouw relaties, job, kijk op de wereld? Welk gevoel zal jij hebben, en wat is dat gevoel jouw waard?


Voel je je niet klaar om deze investering te doen, dan ben je vermoedelijk niet klaar om deze bepaalde stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling of dan is dit traject niet waar je naar op zoek bent. Dat is helemaal OK. Dit traject verdient een volle JA van jou.

 

Q. Ik voel weerstand bij online coaching. Gaan we wel echt kunnen connecteren met elkaar?

Ik begrijp je angst volledig, een online ervaring is niet hetzelfde als een real life ervaring. Echter, ik geloof diep vanuit mijn hart dat bij deze online coaching jouw ervaring superwaardevol gaat zijn. Ik heb zelf al heel wat waardevolle online coachings gevolgd en heb daar als mega-verbondenheid-liefhebber érg veel uitgehaald. Pure connectie straalt helemaal door en voel je tot in je tippen van je tenen, eender waar je vertoeft.

Omdat ik zelf momenteel in Noord Frankrijk woon, is het voor mij praktisch niet haalbaar om om de twee weken een offline coachingsmoment vrij te maken. Om dit te compenseren, heb ik een bonussessie gecreëerd waarbij we wél in real life kunnen connecteren op een plek die ons beide past (indien gewenst). Dat kan zowel in België als hier op de boerderij in Noord Frankrijk. De concrete details bespreken we later in de coachings.

Q. Ga je in de toekomst ook offline coachings aanbieden?

 

Dat is zeker een idee dat in mijn hoofd speelt, al heb ik daar nog concrete planning of formule rond uitgewerkt. Schrijf je in op de mailinglist als je hier connectie mee voelt, dan weet je als eerste méér over deze coachings in real life.


Q. Is er een mogelijkheid om via groepscoaching in verbinding te gaan?

A. Die mogelijkheid is er absoluut. Ik coach eveneens een groepscoachingstraject der verwondering. Hier vind je meer informatie over dit traject.

Heb je nog vragen alvorens je je op de wachtlijst van het
1 op 1 traject der verwondering wil zetten?

Mail ze gerust naar thuja@mythuja.com.

Ik beantwoord ze met veel liefde en zorgvuldigheid.

wa na wachtlijst?
thuyaFINALPNGINTERLACed.png
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
bottom of page